Komisja doktorska przy Radzie Dyscypliny Nauki Biologiczne
Uniwersytetu w Białymstoku
uprzejmie zawiadamia, że w dniu 19 grudnia 2023 r. o godz. 12.00
w siedzibie Wydziału Biologii, w auli 2058
odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej
mgra Wojciecha Pola
pt.:
Zanieczyszczenie mikroplastikiem jako potencjalne zagrożenie funkcjonowania ekosystemów wodnych północno-wschodniej Polski
Promotor:
dr hab. Piotr Zieliński, prof. UwB
Uniwersytet w Białymstoku, Wydział Biologii,
Katedra Ekologii Wód, Zakład Ochrony Środowiska
Recenzenci:
prof. dr hab. inż. Julita Anna Dunalska
Uniwersytet Gdański, Wydział Oceanografii i Geografii
Centrum Monitoringu i Ochrony Wód
dr hab. Krystian Tadeusz Obolewski, prof. UKW
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Wydział Nauk Biologicznych, Katedra Hydrobiologii
dr hab. Piotr Wojciech Klimaszyk, prof. UAM
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wydział Biologii, Zakład Ochrony Wód
Rozprawa została wyłożona do wglądu w Bibliotece Wydziału Biologii UwB, ul. K. Ciołkowskiego 1J.
Rozprawa doktorska, streszczenia oraz recenzje zostały zamieszczone na stronie internetowej: https://bip.uwb.edu.pl/uwb/stopnie-naukowe/postepowania-doktaty/22030,mgr-Wojciech-Pol.html
Białystok, dnia 17 listopada 2023 r.
Przewodniczący Komisji doktorskiej
Wydział Biologii Uniwersytetu w Białymstoku
/-/dr hab. Andrzej Bajguz, prof. UwB
Strona internetowa powstała w ramach projektu „Nowoczesny Uniwersytet dostępny dla wszystkich”
(umowa nr POWR.03.05.00-00-A007/20) realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.
©2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.