Drodzy koledzy i koleżanki!
Rada Samorządu Studenckiego Wydziału Biologii kolejny raz przychodzi do Was z ciekawą propozycją ;)
Tym razem chcielibyśmy zaprosić Was do zapoznania się z podstawami innowacyjnej przedsiębiorczości. Będziemy starali się podjąć tematy planowania i realizacji własnego biznesu.
W ramach cyklu webinarów organizowanych przez Radę Samorządu Studentów, odbędzie się spotkanie pt. "Samodzielna działalność gospodarcza - blaski i cienie".
Wspólnie z dr hab. Piotrem Wałejko, który na codzień pracuje na Wydziale Chemii i w przeszłości prowadził dla studentów przedmiot pt.: “Podstawy przedsiębiorczości”, będziemy starać się odpowiedzieć na pytania dotyczące prowadzenia własnej działalności.
Dr hab. Piotr Wałejko opowie między innymi:
???? o własnym biznesie jako opcji kariery zawodowej po studiach - argumenty za i przeciw
???? o źródłach finansowania
???? o tym jak zaistnieć na rynku, czyli zdobywaniu pierwszych klientów czy nawiązywaniu podstawowych kontaktów biznesowych
???? o wykorzystaniu potencjału internetu
Serdecznie zapraszamy we wtorek 18 maja 2021 r. o godz. 15.30 na transmisję spotkania on-line na Facebook’u!
Link do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/2568973670074179
P.S. By dostać powiadomienie o trwającej transmisji on-line, koniecznie zaobserwujcie fanpage samorządu: https://www.facebook.com/samorzadbiologii
Strona internetowa powstała w ramach projektu „Nowoczesny Uniwersytet dostępny dla wszystkich”
(umowa nr POWR.03.05.00-00-A007/20) realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.
©2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.