W dniu 4 kwietnia 2023 r. o godz. 12.00 w Auli im. prof. Aliny Myrchy (2003/2005) w ramach cyklu "Spotkanie z pracodawcami" gościem Wydziały Biologii będzie Pan Marek Guszczyn z firmy Miodowa Mydlarnia. Serdecznie zapraszamy!
Spotkania z pracodawcami na naszym Wydziale to doskonała okazja, by poznać perspektywy i możliwości, jakie otwierają się przed absolwentami kierunków Biologia, Mikrobiologia oraz Ekobiznes prowadzonych na Wydziale Biologii UwB. To również świetna sposobność, by zadać pytania i uzyskać podpowiedzi na temat tego, gdzie i jak poszukiwać pracy, od czego zacząć planując otwarcie własnej działalności gospodarczej, a przede wszystkim w jaki sposób przekuć pasję i umiejętności nabyte w czasie studiów przyrodniczych w możliwość zarabiania.
Miodowa Mydlarnia (https://miodowamydlarnia.pl/) to producent oraz dystrybutor naturalnych kosmetyków bazujących na miodzie, propolisie, pyłku oraz wosku pszczelim. W pracowni tworzone są produkty, które doceniają klienci nie tylko w Białymstoku, bowiem firma dynamicznie się rozwija i nieustannie powiększa rynki zbytu. Tym bardziej więc proponowane spotkanie pozwoli zrozumieć, w jaki sposób można stworzyć i rozwinąć biznes opierający się na zasadach mądrego korzystania z dóbr natury, wpisując się jednocześnie w aktualne trendy gospodarcze i ekologiczne.
Serdecznie zapraszamy wszystkich studentów naszego Wydziału!
Strona internetowa powstała w ramach projektu „Nowoczesny Uniwersytet dostępny dla wszystkich”
(umowa nr POWR.03.05.00-00-A007/20) realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.
©2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.
W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.