Dzikie rośliny w kuchni

25.05.2022

26 maja 2022 zapraszamy na degustację dzikich roślin, przygotowanych kulinarnie przez mgr Edytę Żuk z Katedry Paleobotaniki. Będzie to doskonała okazja do przyjrzenia się z bliska tym roślinom, które rosną tuż obok nas, a które są cennym źródłem naszego pożywienia. Będzie możliwość degustacji potraw i roślin "na surowo" oraz zapoznania się z przepisami.


loga_fundusze_ue__flaga_polski.jpg

Strona internetowa powstała w ramach projektu „Nowoczesny Uniwersytet dostępny dla wszystkich”
(umowa nr POWR.03.05.00-00-A007/20) realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.

©2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.